You must be logged in to post Login


Lost Your Password?

Search Forums:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Anyone having problems with Wordpress?

No Tags
UserPost

7:28 pm
August 27, 2013


Club Thrifty

Member

posts 251

Wordpress has been acting crazy lately and it keeps stalling for minutes at a time saying "Connection lost.  Saving has been disabled until you're reconnected."  Except, I'm not losing my internet connection at all.  It's just my website connection. 

 

Is anyone else experiencing this?

8:39 am
August 28, 2013


Matt – Mom and Dad Money

Member

posts 68

Not sure about others but I haven't been having any problems.

5:00 pm
August 28, 2013


Anton Ivanov

San Diego, CA

Member

posts 129

Post edited 5:01 pm – August 28, 2013 by Anton Ivanov


It happened to me a couple of times, but it didn't cause any major problems. It stopped since, without me doing anything.

6:56 pm
August 28, 2013


debtroundup

Raleigh

Member

posts 190

Not experiencing this, but this sounds like a plugin issue.  9.9 times out of 10, a plugin is causing an error.  Check all your plugins for incompatibility, especially if you just updated wordpress or a plugin.

Debt Roundup | Sprout Wealth | Empowered Shopper

Connect with me on Twitter and Facebook

6:57 pm
August 28, 2013


Barbara Friedberg

Member

posts 1302

Club Thrifty said:

Wordpress has been acting crazy lately and it keeps stalling for minutes at a time saying "Connection lost.  Saving has been disabled until you're reconnected."  Except, I'm not losing my internet connection at all.  It's just my website connection. 

 

Is anyone else experiencing this?

Yes! i thought it was my host: Go Daddy (which everyone seems to hate). It seems to be sporadic. Eventually, I get the posts published.

3:45 pm
August 29, 2013


Eric – PersonalProfitability.com

Portland, OR

Member

posts 2120

I've seen it when I actually did have a spotty connection, but it came back and the warning went away

No Tags

About the Yakezie.com Forum

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 9
Topics: 6383
Posts: 84794

Membership:

There are 13652 Members
There have been 20 Guests

There are 9 Admins
There are 8 Moderators

Top Posters:

My Personal Finance Journey – 3159
Khaleef @ KNS Financial – 3149
Budgeting in the Fun Stuff – 3048
Sustainable PF – 2759
Miss T @ Prairie Eco-Thrifter – 2213
Eric – PersonalProfitability.com – 2120

Administrators: The College Investor (1935 Posts), Financial Samurai (1803 Posts), LaTisha @YoungFinances (1715 Posts), Forest Parks (1337 Posts), 20s Finances (1147 Posts), Money Reasons (697 Posts), Chris Johnson (78 Posts), Sydney at Untemplater (0 Posts), Suba (0 Posts)

Moderators: Suba @ Wealth Informatics (1876 Posts), sooverthis (1041 Posts), PK @ DQYDJ (361 Posts), jmichelsen (208 Posts), Ramona (13 Posts), JeremyNJohnson (4 Posts), Moderator (0 Posts), rackgeek (0 Posts)